CURELE LATE POLIAMIDICE


IN ULTIMII 10 ANI FIRMA NOASTRA ESTE IN TOPUL FURNIZORILOR DE CURELE LATE POLIAMIDICE PENTRU INDUSTRIA PRELUCRARII LEMNULUI, PRELUCRARII HARTIEI SI ESTE RECUNOSCUTA DE MAJORITATEA TIPOGRAFIILOR DATORITA PRETURILOR COMPETITIVE, DAR SI PROMTITUDINII CU CARE RASPUNDE ORICAREI SOLICITARI.

ROMBELT PUNE LA DISPOZITIA CLIENTILOR SAI O GAMA LARGA DE CURELE LATE POLIAMIDICE CU UN GRAD EXCELENT DE REZISTENTA LA TEMPERATURA, ULEIURI, PRAF, RUMEGUS SI AGENTI COROZIVI. ACESTE PRODUSE POT FI LIVRATE DIN STOC SAU IN MAXIM 3-8 ZILE.

ELE SE EXECUTA IN ATELIERELE NOASTRE LA ORICE DIMENSIUNE SOLICITATA, SAU VIN DIRECT IMBINATE DE LA PARTENERII NOSTRI EXTERNI.

CURELELE LATE POLIAMIDICE SUNT LARG UTILIZATE CA BENZI CU ACTIONARE DIRECTA, CU ACTIONARE TANGENTIALA, CURELE DE TRANSMISIE INCRUCISATE SAU MULTIPLE, PENTRU INALTA, MEDIE SI JOASA TENSIUNE, CUM AR FI CURELELE DE ALIMENTARE PENTRU UTILAJE SI CURELELE UTILIZATE IN PROCESUL TEHNOLOGIC DIN INDUSTRIA DE PRELUCRARE A HARTIEI SI A AMBALAJELOR.

DEASEMENI, CURELELE LATE POLIAMIDICE ISI GASESC APLICABILITATE IN INDUSTRIA TIPOGRAFICA, INDUSTRIA PRELUCRARII LEMNULUI, A CONSTRUCTIILOR DE MASINI, IN DOMENIUL MORARITULUI SI AL PANIFICATIEI, IN INDUSTRIA TEXTILA, IN INDUSTRIA PRELUCRARII MARMUREI , CARAMIZILOR SI IN INDUSTRIA TEXTILA.

GAMA DE CURELE LATE POLIAMIDICE INCLUDE:

– CURELE CU INVELIS DIN POLIURETAN, ELASTOMER SAU PIELE SI CORD POLIAMIDIC.

– CURELE CU INVELIS DIN POLIURETAN TERMOPLASTIC SI DISPOZITIV DE ANGRENARE DIN POLIESTER CU UTILIZARE PENTRU UTILAJELE DE ASAMBLARE A AMBALAJELOR SI PENTRU BENZILE CU ACTIONARE DIRECTA.

– CURELE CU INVELIS DIN POLIURETAN SI DISPOZITIV DE ANGRENARE DIN ELASTOMER, CU UTILIZARE PENTRU BENZILE CU ACTIONARE TANGENTIALA IN INDUSTRIA TEXTILA SI PENTRU BENZILE CU ACTIONARE DIRECTA.

DE-A LUNGUL ULTIMELOR DECENII, CURELELE LATE PRODUSE DE FURNIZORII NOSTRI AU TRECUT PRINTR-UN PROCES DE TRANSFORMARE SI DE AMELIORARE CARE LE-A CONFERIT POSIBILITATEA DE A SE ADAPTA PERFECT APLICATIILOR DIVERSE PENTRU CARE AU FOST PROIECTATE. MATERIILE PRIME UTILIZATE PENTRU CORDUL DE TRACTIUNE SUNT REZULTATUL STUDIILOR SI MUNCII DE CERCETARE CARE AU PERMIS ATINGEREA UNOR REZULTATE EXCELENTE, ATAT DIN PUNCT DE VEDERE AL RANDAMENTULUI, CAT SI AL FIABILITATII; ACELEASI CARACTERISTICI POT FI MENTIONATE SI IN CAZUL STRATURILOR DE ADERENTA.

Call Now Button