BENZI TRANSPORTOARE DIN CAUCIUC


SOCIETATEA NOASTRA COMERCIALIZEAZA DE MAI BINE DE 12 ANI BENZI TRANSPORTOARE DIN CAUCIUC. ACESTEA SE POT ECHIPA CU RACLETI, PERETI LATERALI (WELKANTA) SAU POT AVEA DIN TURNARE PROFILURI TIP CHEVRON.
ACESTE BENZI SE IMPART IN 2 MARI CATEGORII:
 

  • SERIA STANDARD (DIN CAUCIUC CU INSERTIE DE POLIESTER EP160, EP200, EP250, EP315,E P400, EP500 CU DIVERSE STRATURI POLIESTER) CARE LA RANDUL LOR POT FI FABRICATE IN FUNCTIE DE DOMENIUL DE UTILIZARE CU DIFERTE CARACTERISTICI: OILGUM (REZISTENTE LA ULEIURI MINERALE, SOLVENTI) TEMPEROILGUM (REZISTENTE LA ULEIURI, SOLVENTI DAR SI LA TEMPERATURI DE PANA LA 130C) SUPERARDENTGUM (REZISTENTE PANA LA 200C) CHEVRONGUM (CU RACLETI APLICATI SAU TURNATI PENTRU TRANSPORTUL MARFURILOR LA INCLINATII DE 20- 40 GRADE)
  • SERIA STEEL CORD (DIN CAUCIUC CU INSERTIE DE TOROANE OTEL SAU PLASA OTEL)

SERIA STEEL CORD


BENZILE TRANSPORTOARE DIN SERIA STEEL CORD SUNT FABRICATE CONFORM STANDARDELOR DIN 22131, CU CABLURI DE OTEL GALVANIZAT CU UN INVELIS DIN AMESTEC DE CAUCIUC CU EXCELENTE PROPRIETATI MECANO-CHIMICE.

ACEASTA CARACTERISTICA ESTE DEOSEBIT DE IMPORTANTA PENTRU DISTRIBUTIA INCARCATURILOR INTRE CABLURI, PENTRU ABSORBTIA DEFORMARILOR LOCALE, CICLU DE VIATA PRELUNGIT SI REZISTENTA RACORDURILOR.

PENTRU A CONFERI IZOLATIE FATA DE MEDIUL EXTERIOR SI FATA DE CONTACTUL CU PRODUSELE TRANSPORTATE, CORDUL METALIC ESTE ACOPERIT CU STRATURI DE CAUCIUC CU PROPRIETATI SPECIALE CARE OFERA PROTECTIE CHIAR SI PE LATURILE EXTERIOARE (TALOANE).

INVELISUL DIN CAUCIUC PROTEJEAZA CABLURILE DE AGENTII COROZIVI, MECANICI SI CHIMICI, TEMPERATURA RIDICATA SAU MEDII GAZOASE SAU INFLAMABILE. DACA ESTE CAZUL, INVELISUL POATE FI PREVAZUT CU O PROTECTIE DIN MATERIAL SINTETIC SAU METALIC CARE ARE ROL CONTRA TAIETURILOR.

SERIA STEEL CORD CURPINDE O GAMA LARGA DE BENZI CU REZISTENTE STANDARD CARE POT FI INSTALATE PE UTILAJELE EXISTENTE PRIN CONEXIUNI CONFORM DIN 22131, LUNGIMEA LOR FIIND PROPORTIONALA CU CLASELE SI SARCINILE DE SERVICIU. ELONGATIA BENZILOR STEEL CORD ESTE LIMITATA LA 0.2% DIN LUNGIMEA DE SERVICIU SUB INCARCATURI DE PANA LA 500 KG/CM.

ACESTE CARACTERISTICI CONFERA BENZILOR DIN ACEASTA SERIE ADAPTABILITATE PENTRU DISTANTE LUNGI DE 10, 12 KM SAU PESTE SI PENTRU ELEVATIA A SUTE DE METRI SI CONTROL DUAL IN CONFORMITATE CU TENSIUNEA PE BANDA.

DATORITA CAPACITATII LOR DE A ACOPERI DISTANTE MARI, BENZILE TRANSPORTOARE DIN CAUCIUC SUNT UTILIZATE DE-A LUNGUL COASTELOR, IN PORTURI, IN MINE ADANCI, IN EVACUAREA CARIERELOR STERILE, IN INCARCAREA FURNALELOR INALTE.

TOATE PRODUSELE SUNT IMPORTATE DIN ITALIA.

SERIA STANDARD


BENZILE SUNT ACOPERITE CU UN INVELIS DIN AMESTEC DE CAUCIUC CU PROPRIETATI SPECIFICE CARE CONFERA REZISTENTA LA AGENTI EXTERIORI, UZURA, RUPERE SI TAIERE CHIAR SI IN CONDITII DE TEMPERATURA RIDICATA, REZIDUURI ULEIOASE SAU SUBSTANTE ACIDE DE LA INCARCATURA TRANSPORTATA.

PRODUSELE DIN ACEASTA SERIE SUNT FABRICATE CONFORM UNOR STANDARDE INTERNATIONALE DE CALITATE SI SUNT IN MASURA SA RASPUNDA CU SUCCES NEVOILOR UTILIZATORILOR, AVAND APLICABILITATE IN DIVERSE DOMENII:

  •  FABRICI DE CIMENT SI SANTIERE DE FABRICARE A CARAMIZILOR
  •  SECTII DE TURNARE, DE FABRICARE A COCSULUI, UZINE SIDERURGICE
  •  UZINE CHIMICE
  •  MINE SI CARIERE
  •  FABRICI DE STICLA
  •  FABRICI DE PRELUCRARE A ZAHARULUI, SILOZURI DE SARE
  • UZINE DE RECICLARE A DESEURILOR
Call Now Button